Social Icons

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες αλλά να είστε επιφυλακτικοί και μην τα βλέπετε όλα ιδανικά. Μην επιτρέψετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες να φθείρουν τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανταλλαγή απόψεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Κάντε οικονομία δυνάμεων μιας και δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική σας πορεία και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Έχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ίσως ένα φλερτ που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει, εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές ακόμα και οι μη επιθυμητές θα σας βγουν σε καλό. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις και μην πιέζετε να κάνει πράγματα ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω γιατί μερικές φορές σημαίνει ότι πηγαίνετε μπροστά αφού έτσι αποφεύγετε τις κόντρες. Όταν σε ερωτήσεις ψάχνετε τι κρύβουν τα λόγια, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε στη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στις δικές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποβάλετε ότι σας πονάει και σας πληγώνει για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να είναι καθοριστικές, αλλά να θυμάστε πως θα έχουν και ψυχικό κόστος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφοσιωθείτε σε ότι σας ενδιαφέρει χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα. Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας ξεπεράστε τα εμπόδια.

ΙΧΘΥΣ: Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας.