Social Icons

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με φίλους ή με συνεργάτες. Τα απρόοπτα που θα δημιουργηθούν  θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αρκετά το προγραμματισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ευκαιρίες βελτίωσης στον εργασιακό τομέα θα υπάρχουν και πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες μπορείτε να αναλάβετε, έχοντας υπόψη πάντα ότι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σας επιδιώξεις, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ότι συνήθως. Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας χωρίς να απελπίζεστε στην πρώτη απογοήτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαλέξετε το σίγουρο δρόμο στις τρέχουσες υποθέσεις σας και προσέξτε να μην πέσετε θύματα μιας αυταπάτης, η οποία εκτός των άλλων θα έχει οικονομικό κόστος.

ΛΕΩΝ: Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε σκέψη που τροφοδοτείται από φόβο ή αγωνία, γιατί μια τέτοια στάση δε θα διασφαλίσει το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη των άλλων. Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτα, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις βιαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους και γι’ αυτό θα φροντίσετε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους υπεστήκατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τώρα έρχεται να ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών  που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούριων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχετε φροντίσει κατά καιρούς να εξοπλιστείτε με ότι θα σας δείχνει στα μάτια των άλλων περιποιημένοι.