Social Icons

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε κανένα περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Αυξάνεται η δημιουργική και επικοινωνιακή σας διάθεση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Εντοπίστε νέα σχέδια και καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δε θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούριες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι σημαντικοί για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μειωθεί κάπως ο δυναμισμός σας και δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο συμβάν να διαταράξει την ψυχική σας ηρεμία και να μειώσει και να μειώσει τις αποδόσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και αν δε σας κοστίζει πολύ υλικά κάντε και κάποιες υποχωρήσεις. Πρέπει να μάθετε πως δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, γιατί είναι απαραίτητοι για να πετύχετε τους σκοπούς σας.