Social Icons

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας και ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Μη τα βάλετε με τους συνεργάτες σας γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις. Ακούστε τους συνεργάτες σας πριν να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούριες ιδέες.

ΛΕΩΝ: Μία μετακίνηση θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να δείτε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Η πολλή λογική θα σας κουράσει, γι’ αυτό βάλτε όρια σε ανθρώπους που σας δημιουργούν άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας. Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες που για καιρό ήταν κλειστές.

ΖΥΓΟΣ: Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μία σχέση. Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες της ψυχής σας, γιατί έχετε ανάγκη από τόνωση. Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό σας, γιατί οι συγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δε θα βρείτε ανταπόκριση. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην αφήνετε τους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας. Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σας παρασύρει σε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΙΧΘΥΣ: Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν. Θα σας φτιάξει η διάθεση, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις.