Social Icons

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δε φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.

ΛΕΩΝ: Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δε σας βοηθάει σε τίποτα. Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα θα σας κάνει να ξανανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής. Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν.

ΖΥΓΟΣ: Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας αλλάξτε γραμμή, αλλά καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Συμβιβαστείτε στις μεγάλες σας προσδοκίες, καθώς με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε. Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία.

ΙΧΘΥΣ: Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δε σας αφορούν. Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.