Social Icons

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Κυριακή 24/2 έως 2/3/19


ΚΡΙΟΣ: Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή σε όλους και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας παραμελημένο, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δε σας πήγε καλά, γιατί έτσι δε θα καταφέρετε τίποτε άλλο εκτός του να ρίξετε την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε. Φροντίστε να κινείστε προνοητικά όταν θα καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα.


ΤΑΥΡΟΣ: Όσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δε σας απασχολεί, ο έρωτας για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Στις 28 με τον Ήλιο στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας, αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε, αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναζήτηση μιας καινούριας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον για να αναζωογονηθείτε απ’ όλες τις πλευρές. Όσοι λοιπόν είστε ακόμα αδέσμευτοι φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Για εσάς που έχετε μείνει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον για το δικό σας καλό θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. Δοκιμάσατε πολλές μεθόδους, κάνατε αρκετές κινήσεις που κάποιες ήταν ενάντια στην προσωπικότητά σας, οπότε τώρα επιβάλετε να σταματήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας. Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερόν σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι. Το συναίσθημά σας θα συγκρούεται με τη λογική, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε και τις ανάγκες των άλλων. Αφουγκραστείτε την όλη κατάσταση, κάντε μερικές έξυπνες περικοπές και προχωρήστε σε μια πιο έξυπνη τακτική για την επίλυση όσων σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, ίσως όμως υπάρξει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι ευαισθησίες σας, κάνοντάς να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. Κατάλληλη εποχή λοιπόν να συνδυάσετε μέσα σε όλα και τη διασκέδασή σας. Η περιπετειώδεις αντίληψη που σας διακατέχει, θα σας οδηγήσει στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι ειδικά εκεί που δε χρειάζεται. Οι μεγάλες αγορές που έχουν σα σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν, όχι μόνο δε σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό σας τομέα. Αναστάτωση και σύγχυση στο συναισθηματικό σας κόσμο θα προκληθεί, αφού από τη μια το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα ενώ από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή ζωή ή γιατί όχι να ξεκινήσετε κάποιο σπορ που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειοψηφία οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς στις προστριβές ή στην ψύχρανση που υπάρχει σε μερικές από αυτές, αλλά ως επί των πλείστον εσείς ξεκινάτε τη δημιουργία τους. Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε που σταματάει η πλάκα, που το αστείο και που τα πράγματα είναι σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να το δείξετε ότι μετανοήσατε. Κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ολοκληρώστε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα και προχωρήστε σε μια πιο ποιοτική ζωή ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα υπάρχουν. Θα έχετε τα περιθώρια να ανταπεξέλθετε μια που η τύχη θα είναι σαφώς μαζί σας. Στον μόνο τομέα που θα υστερείτε σε θέμα τύχης θα είναι στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά αν δεν προκαλέσετε εσείς τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα δε θα υπάρξει και πρόβλημα. Για να είστε ευνοημένοι φροντίστε να αλλάξετε τα μείον του χαρακτήρα σας ή τουλάχιστον να τα περιορίσετε. Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν μέχρι τώρα συνεχίζετε να νιώθετε πως μέχρι τώρα δεν είστε ευχαριστημένοι μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα νιώσετε πως είστε μέσα σε πολύ κόσμο αλλά στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας. Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι θέλετε  προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε μη χάνετε άλλο χρόνο ανούσια. Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή στη σχέση με το σύντροφό σας για να τη βελτιώσετε και όχι να βρίσκεστε συνέχεια αντιμέτωποι με αναμνήσεις. Ίσως ο μόνος τρόπος για να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε λίγο και να μη σκέφτεστε μακροχρόνιες προοπτικές. Βρείτε την αυτοπεποίθηση που σας λείπει, στοχεύστε στον έρωτα και ικανοποιήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες, επαναφέροντας τη διάθεσή σας για φλερτ και παιχνίδι. Αποφύγετε να είστε ευερέθιστοι και κυκλοθυμικοί για να μη φέρνετε σε σύγχυση το σύντροφό σας και τον εκνευρίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 1 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας, χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς σκεφτόμενοι πως ότι συναρπαστικό και αν συμβεί στη ζωή σας δε θα κρατήσει. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας με πάθος και αποσύρετε το ζιζάνιο της αμφιβολίας που θα χαλάσει τις όμορφες ερωτικές σας στιγμές. Μέσα από τις κατάλληλες επικοινωνιακές οδούς θα μπορέσετε να γοητεύσετε και να προκαλέσετε βαθιά συναισθήματα σε αυτούς που εσείς θα επιλέξετε, αλλά και να απολαύσετε τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Όσο πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί είστε, τόσο περισσότερο θα κερδίσετε την καρδιά του άλλου.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε. Οι αδέσμευτοι θα βάλετε σα στόχο σας να γοητεύσετε τους πάντες με την κοινωνικότητά σας και θα το πετύχετε, αφού θα υπάρξουν πολλοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας. Να θυμάστε μόνο πως επειδή θα είστε ακόμα ευάλωτοι συναισθηματικά, θα πρέπει να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από αυτούς που θα σας κάνουν κομπλιμέντα και να μην ενδώσετε. Φλερτάρετε όσο θέλετε με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια.