Social Icons

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Σημαντικές χαρές από τον εργασιακό σας χώρο, θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο, θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των στόχων σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούριος τρόπος ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα πως καταπιέζεστε. Πριν κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους, ακούστε όλες τις απόψεις για να μην είστε άδικοι.

ΛΕΩΝ: Θα γεμίσετε διλήμματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους θα καταφέρετε να βγείτε από τα αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εσωτερική πίεση να φτάσετε τους στόχους σας θα βγει σε εξωτερικό εκνευρισμό, ο οποίος δε θα σας επιτρέπει να δείτε καθαρά τις προθέσεις των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και ύπαρξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμβαθύνετε στις γενικές σας σχέσεις και ανακαλύψτε την ουσία τους. Διατηρήστε  ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια καλή κατάσταση στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από μια λογική συνοχή σκέψεων και προβληματισμών, θα διαπιστώσετε πως πλέον δε σας επιτρέπετε να απομακρύνεστε ψυχικά από τον άνθρωπό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε το ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά και το ρόλο που παίζει ο κάθε ένας με εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο.