Social Icons

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάρτιος...

Στις 1 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση.

Στις 5 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, σας αποσυντονίζει και μπερδεύει τις σκέψεις σας. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και καυγάδες που μπορούν να προκληθούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε εμπόδια στα σχέδιά σας, επειδή σε κάποιους θα αρέσει το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό.

Στις 6 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, υποσυνείδητο και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο επίκεντρο. Νέα ξεκινήματα ή διορθώσεις σε ότι χρειάζεται θα γίνονται με άνεση, ενώ  τα «θέλω» του εαυτού μας θα προωθούνται ευκολότερα. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Στις 9 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

Στις 10 ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς,  σας κάνει πιο οργανωτικούς και δυναμικούς ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις.

Στις 13 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια.

Στις 14 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στις 15 ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς  σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να αναπτύξετε σε συνεργάτες τα σχέδιά σας αφού θα ζητήσουν από εσάς δεσμεύσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε.

Στις 16 ο Ερμής
ανάδρομος στους Ιχθείς  σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

Στις 18 ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς  σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, θα δυσκολέψει ξεκινήματα και διεκδικήσεις, όμως, με πείσμα και υπομονή μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Στις 20 ο Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία, κάνοντας συνδυασμό με τις ανάγκες σας. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς  σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα.

Στις 21 Πανσέληνος στο Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με το Δία στον Τοξότη, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.

Στις 26 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ότι νιώθετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος).

Στις 27 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν.

Στις 28 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, αυξάνοντας ξανά τη διορατικότητά σας και βάζοντας νέα πνοή στην επικοινωνία σας. Να είστε δεκτικοί στο να μάθετε καινούρια πράγματα και μην κλείνετε πόρτες σε ότι καινούριο σας έρθει. Ακόμα και αν σας φαίνεται αδιάφορο. μαζέψτε πληροφορίες.

Στις 31 ο Άρης περνάει στους Διδύμους, αυξάνοντας την ουσιαστική επικοινωνία και το διάλογο.  Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αλλαγές και σας κάνει περισσότερο ευέλικτους σε κάθε περίπτωση. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, αλλά και πνευματικά προσπαθώντας ταυτόχρονα να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στις προσωπικές σας σχέσεις.