Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2019


Το 2019 θα εξελιχθεί για εσάς με τρόπο που δε θα περιμένατε. Είναι η χρονιά των μεγάλων υποθέσεων, των δεσμεύσεων και των αλλαγών της προσωπικής σας ζωής. Το πρώτο τρίμηνο θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις και στις φιλίες σας, ενώ οι συναισθηματικοί σας δεσμοί θα γίνουν ισχυρότεροι.
Οικογενειακά θα υπάρχουν αρκετά απρόοπτα και πρέπει να προσπαθήσετε να πάτε με τη ροή που έρχονται.

Επαγγελματικά θα μετρήσουν οι δεξιότητες που έχετε ειδικά στην επικοινωνία, ενώ η άνεση που θα δείξετε σε επίπεδο συνεργασίας θα εντυπωσιάσει συναδέλφους και άτομα κύρους του εργασιακού σας χώρου. Φέτος θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει αρκετά χρήματα στο παρελθόν και θα θελήσετε να τα μαζέψετε πίσω. Εξοικονομήστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα. Δείχνοντας προσοχή της περιόδους που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

Τα επίπεδα ενέργειά σας θα συσχετίζονται με τη διάθεσή σας. Όσο πιο ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι είστε, τόση περισσότερη ενέργεια θα έχετε. Σίγουρα θα είστε έτοιμοι για αλλαγές, καθώς νέες ευκαιρίες και καινούρια πρόσωπα θα έρθουν στο δρόμο σας, αλλά εσείς θα αποφασίσετε τι θα κάνετε με τις νέες αλλαγές. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, συναντήστε νέους ανθρώπους, να είστε αυθεντικοί, αληθινοί, αλλά και εκκεντρικοί όταν χρειάζεται. Ακολουθήστε ευκαιρίες για να πετύχετε όνειρα και στόχους και σκεφτείτε καθαρότερα το μέλλον σας. Οι επαγγελματικές προκλήσεις που θα δεχθείτε θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε καλύτερα σε αυτό που θέλετε να παθιαστείτε.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Επιλύστε προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και εστιάστε περισσότερο στα συναισθήματα σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα σας φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με όσους βρίσκονται κοντά σας, αλλά και με όσους απομακρύνατε χωρίς σοβαρό λόγο το τελευταίο διάστημα.
Τον Αύγουστο να δείξετε πιο πρόθυμοι να συναντήσετε ανθρώπους, να επικεντρωθείτε στα θέλω σας, να βγείτε από συμβιβασμούς και να αισθανθείτε πιο γοητευτικοί. Στη συνέχεια θα αυξηθεί το πάθος και θα θέλετε να μοιραστείτε περισσότερα με τους άλλους. Από το Σεπτέμβριο δείτε πιο σοβαρά τις δεσμεύσεις που έχετε και ενισχύστε την ψυχολογία σας.


ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ωθεί σε αναθεωρήσεις σχεδίων και απαιτεί να είστε ευέλικτοι και να επικεντρωθείτε σε παλιούς στόχους. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είστε πιο φιλόδοξοι και θα έχετε βρει το σωστό δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε για να φτάσετε με επιτυχία τους στόχους σας. Η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη και πειθαρχημένοι θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα έχετε αρκετές σημαντικές επαφές. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο θα είστε πιο παραγωγικοί είτε αναλάβετε μικρά έργα, είτε συνεχίσετε αυτό που κάνετε. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και τον Ιούλιο με την ηλιακή έκλειψη, αναζητήστε ευκαιρίες. Επεξεργαστείτε και αναθεωρήστε προβλήματα που έχετε με ανθρώπους που συνεργάζεστε, δείχνοντας υπομονή. Εστιάστε στην προσπάθεια να αυξήσετε τα έσοδά σας, αποταμιεύοντας ότι μπορείτε για όταν χρειαστεί.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ 
Ιανουάριος 2019: Χαρισματικός ο πρώτος μήνας του χρόνου, καθώς θα προσελκύουν καινούρια και παλιά πρόσωπα.
Φεβρουάριος 2019: Θα είστε σε θέση να πετύχετε σε ότι έχετε στο μυαλό σας, γι’ αυτό συγκεντρώστε τις σκέψεις σας.
Μάρτιος 2019: Καθίστε και σκεφτείτε όλες τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στη ζωή σας και εφαρμόστε τις.
Απρίλιος 2019: Θα γεμίσετε με νέες ιδέες και θα μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αν το επιθυμείτε.
Μάιος 2019: Είναι η περίοδος που λανθασμένα θα αισθάνεστε ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σας. 
Ιούνιος 2019: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν.
Ιούλιος 2019: Αποφύγετε άσκοπες συγκρούσεις και επαναστάσεις που θα σας βάλουν στο στόχαστρο σημαντικών ανθρώπων.
Αύγουστος 2019: Θα συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά πρέπει να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας.
Σεπτέμβριος 2019: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να πέσει και να σας καταβάλλει. Κάντε ότι πρέπει για να ενεργοποιηθείτε.
Οκτώβριος 2019: Λύστε πρακτικά και ουσιαστικά θέματα που υπάρχουν στη ζωή σας και μην τα αφήνετε να διαιωνίζονται. 
Νοέμβριος 2019: Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά.
Δεκέμβριος 2019: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι ευοίωνος για τη  σταδιοδρομία σας και για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.


Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com