Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΔΥΜΟΙ 2019


Το 2019 θα σας φανεί αρκετά διασκεδαστικό και θα θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να εξερευνήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και το περιβάλλον σας. Θα νιώθετε πιο άνετα να πείτε στους ανθρώπους πώς αισθάνεστε και να μιλάτε με ειλικρίνεια. Όσο σκέφτεστε θετικά και είστε ρεαλιστές, τόσο πιο εύκολα θα υποστηρίζετε τα «θέλω» σας.


Προσεγγίστε άτομα για να βρείτε την αγάπη και ακόμα και αν το τοπίο δε σας φαίνεται ρομαντικό, οι πιθανότητες για μια μακροχρόνια σχέση θα είναι υψηλότερη. Η νέα χρονιά θα σας προσελκύει περισσότερο το συναίσθημα να παίζει το πρώτο ρόλο και θα αποφεύγεται σχέσεις της μιας βραδιάς. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν σε ότι προβλήματα και αν αντιμετωπίζετε.

Αν θέλετε να πετύχετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους και να μείνετε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και στους προσωπικούς στόχους που έχετε θέσει για την καριέρα σας. Φροντίστε να έχετε μια σταθερή ροή χρημάτων και να μην αποπροσανατολιστείτε με έξοδα που θα σας οδηγήσουν σε χρέη, ειδικά την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Αν θέλετε οπωσδήποτε να ξοδέψετε κάντε το σε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα ή θα προωθήσουν τις ικανότητές σας.

Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας και ταυτόχρονα να είστε ανοικτοί σε νέα πράγματα. Κρατήστε επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. για την προσωπική σας ευτυχία και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητές.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας για το μεγαλύτερο μέρος του 2019, γεμίζοντάς σας ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τους άλλους, να συναντήσετε τους ανθρώπους στη ζωή σας, να δεσμευθείτε και να θέσετε σταθερές σχέσεις. Εστιάστε στην προσπάθειά σας να βρεθείτε με κάποιον που θα σας είναι αφοσιωμένος και έτοιμος να μοιραστεί μαζί σας πράγματα. Η ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, θα ισχυροποιήσει τους συναισθηματικούς σας δεσμούς, ενώ η σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου αυξάνει την οικειότητα για να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους γύρω σας. Από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μεταδίδετε την αγάπη και τη χαρά που νιώθετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Εστιάστε στους στόχους και τις φιλοδοξίες που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα πνευματικά και πάρτε αποφάσεις για το ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε βασιζόμενοι και στο ένστικτό σας. Οι ανάδρομες κινήσεις του Ερμή το Μάρτιο θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποια πράγματα ξανά ή να εργαστείτε περισσότερο για να κάνετε καλύτερες εντυπώσεις στους σωστούς ανθρώπους. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο θα υπάρχει οικονομική άνοδος και βελτίωση, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του Ιουλίου με τον ανάδρομο Ερμή, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στα έξοδά σας. Από το Νοέμβριο μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είστε πιο παραγωγικοί και πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Όσο πιο παθιασμένοι είστε, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα, ενώ οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας κρατούν απασχολημένους. Δεν αποκλείεται το 2019 να επιστρέψετε σε μια δουλειά που κάνατε παλιότερα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα είναι γεμάτος εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.
Φεβρουάριος 2019: Θα είστε αρκετά απασχολημένοι και θα δοκιμαστούν οι ικανότητές σας.
Μάρτιος 2019: Θα προβληματιστείτε έντονα καθώς οι χαρές θα είναι ισόποσες με τα προβλήματα.
Απρίλιος 2019: Ευχάριστος μήνας, καθώς θα γίνουν πιο όμορφες οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σχέσεις.
Μάιος 2019: Είναι η στιγμή όπου τα χρήματα θα ρέουν όπως το νερό. Μάθετε να κρατάτε το χέρι μακριά από το πορτοφόλι σας.
Ιούνιος 2019: Πολύ καλός μήνας για να δοκιμάσετε κάτι νέο και δημιουργικό που θα σας ενθουσιάσει.
Ιούλιος 2019: Αγχωτικός μήνας σε γενικό επίπεδο και είναι σκόπιμο να προσέξετε την υγεία σας.
Αύγουστος 2019: Θα παρουσιαστούν νέες προοπτικές και θα χρειαστεί να πάρετε ξανά νέες αποφάσεις.
Σεπτέμβριος 2019: Η επιτυχία βρίσκεται στο κατώφλι σας, για αυτό μην εγκαταλείψετε τελευταία στιγμή τους στόχους σας.
Οκτώβριος 2019: Είναι ο μήνας που μπορείτε να συνδυάσετε ισόποσα την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική.
Νοέμβριος 2019: Θα είστε αρκετά δυνατοί για να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και στόχους.
Δεκέμβριος 2019: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας ευνοεί οικονομικά, αρκεί να ξέρετε πότε να βάζετε φρένο στις επιλογές σας.


Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com