Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΤΟΞΟΤΗΣ 2019


Η νέα χρονιά σας βοηθάει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Πολλές ευκαιρίες θα σας προσέλθουν και εξαρτάται από εσάς ποιες από αυτές θα κρατήσετε και ποιες θα πετάξετε. Τα φυσικά ταλέντα σας θα βοηθήσουν να λάμψετε. Αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη βελτίωση του εαυτού σας και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.


Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία στην κοινωνική σας ζωή και θα είστε πιο ευτυχείς αν περάσετε χρόνο με τους φίλους, την οικογένεια και τους κοντινούς σας συνεργάτες. Όσοι είστε ερωτευμένοι, ίσως θελήσετε να αρχίσετε μια σοβαρή σχέση. Αποκτήστε φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Οι αποφάσεις που αφορούν σε επέκταση της οικογένειας πρέπει να γίνουν μετά από κάποια σκέψη.

Χρησιμοποιήστε την κοινωνικότητά σας για την πρόοδό σας στον επαγγελματικό τομέα. Η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με συνεργάτες, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, αλλά και να δείξετε τη θετική πλευρά σας στην εργασία. Σε οικονομικό επίπεδο θα νιώθετε τυχεροί, όμως, φροντίστε να υπάρχει εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σας ώστε τα έξοδα της καθημερινότητας να μη σας επιβαρύνουν, ειδικά κατά τη διάρκεια που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Θα πρέπει να είστε σε θέση να διαχειριστείτε επαρκώς τα έσοδά σας, για να μπορείτε να ξοδέψετε και για τη διασκέδασή σας.

Το 2019 θα είναι ένα σπουδαίο έτος αλλαγών, αφού θα ξεφύγετε από περιορισμούς και θα γίνετε το πρόσωπο που θέλετε να είστε για να μείνετε ευτυχισμένοι. Ο Δίας σας, ο κυβερνήτης σας, θα κινείται στο ζώδιό σας το μεγαλύτερο μέρος ης χρονιάς, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε την περιοριστική ενέργεια του Πλούτωνα και του Κρόνου. Θα είστε πιο αισιόδοξοι, ανοιχτοί στις ευκαιρίες και θα νιώθετε ότι κάποια πράγματα λειτουργούν προς όφελός σας χωρίς να πιέζετε σκληρά. Εστιάσετε στην προσπάθεια να επεκτείνετε τη ζωή σας με νέους τρόπους. Είναι μια σπουδαία χρονιά για μάθηση, ταξίδια και λίγη περιπέτεια. 

ΣΧΕΣΕΙΣ
Σίγουρα έχετε υποστεί αρκετές αλλαγές σε ζητήματα αγάπης, αλλά τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε στα θέλω σας και να βρείτε αυτό που ψάχνετε με νέους τρόπους. Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, θα αποζητάτε τη δέσμευση και θα είστε ανοιχτοί σε συμβιβασμούς. Μέχρι τον Ιούνιο μπορείτε να μοιραστείτε περισσότερα και να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου θα σας κάνει να ανοιχτείτε ακόμα πιο πολύ και να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε, ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, θα χρειαστεί να δώσετε αποδείξεις για να πείσετε για τα συναισθήματά σας. Βελτιώστε τις οικογενειακές σας σχέσεις δείχνοντας συμπόνια και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Θα υπάρξουν αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα και ίσως σκεφτείτε να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό είδος εργασίας, να απαιτήσετε περισσότερη αυτονομία στο χώρο σας, να αλλάξετε συνεργάτες και γενικά να θελήσετε κάτι που θα σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Εάν μπορείτε δώστε στον εαυτό σας αρκετό χώρο για να πειραματιστείτε. Από το Φεβρουάριο έως το Μάρτιο θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κινηθείτε δυναμικά καθώς θα βγείτε έξω από τις ανέσεις σας. Από τα μέσα Αυγούστου μέχρι το Σεπτέμβριο, εστιάστε στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο. Να είστε πειθαρχημένοι και επικεντρωμένοι και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οι ηλιακές εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Δεκεμβρίου θα σας φέρουν ευκαιρίες που σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Αποφύγετε να είστε αυταρχικοί και να ασχολείστε μόνο με το τι κάνουν οι άλλοι.
Φεβρουάριος 2019: Εάν δε μάθετε να ελέγχετε τη δυναμική σας προσωπικότητα και τον εαυτό σας, θα συνεχίσουν τα προβλήματα.
Μάρτιος 2019: Όλα θα κινούνται αργά, οπότε μη ζορίσετε καταστάσεις να γίνουν πιο γρήγορα.
Απρίλιος 2019: Προχωρήστε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε κάποιο είδος υποστήριξης.
Μάιος 2019: Ασχοληθείτε με τα σημαντικά θέματα που υπάρχουν και μην επηρεάζεστε από δευτερεύοντα ζητήματα.
Ιούνιος 2019: Θα είναι ένας ήρεμος μήνας, με εξαίρεση κάποιες μέρες που δε θα κυλήσουν όπως τις είχατε προγραμματίσει.
Ιούλιος 2019: Είναι ιδανικός μήνας για να αλλάξετε πορεία επαγγελματικά ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.
Αύγουστος 2019: Βάλτε όρια στα αγαπημένα σας πρόσωπα εάν δε θέλετε να σας ελέγχουν και να έχετε την ελευθερία σας.
Σεπτέμβριος 2019: Θέματα προσωπικά και καριέρας θα καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σας, όμως, μην αφήσετε το άγχος να χαλάσει την ηρεμία σας 
Οκτώβριος 2019: Ήρεμος ο μήνας που θα διανύσετε και είναι ευκαιρία να δείξετε στους συνεργάτες σας τα επιχειρήματά σας.
Νοέμβριος 2019: Η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη και θα είστε έτοιμοι για δράση σε όλα τα επίπεδα.
Δεκέμβριος 2019: Όλα θα λειτουργούν υπέρ σας, οπότε βάλτε προτεραιότητες σε όσα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com