Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΙΧΘΕΙΣ 2019


Η νέα χρονιά που έρχεται προβλέπει για εσάς να είναι βαρετός ο συντονισμός στην πραγματικότητα. Χρειάζεται να είστε πιο σοβαροί απ’ ότι συνήθως, ώστε η δημιουργική σας ελευθερία να βρει το δρόμο της και να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.

Ακόμα και αν ήδη είχατε εστιάσει περισσότερο στον εαυτό σας, το 2019 θα πρέπει να εργαστείτε στην κοινωνική σας ζωή και να επανασυνδεθείτε με άτομα που είχατε χάσει. Η σωστή οικοδόμηση των κοινωνικών σας δεξιοτήτων θα σας βοηθήσει σημαντικά, αρκεί να είστε προσηλωμένοι σε αυτά που θέλετε.

Σε προσωπικό επίπεδο η νέα χρονιά ζητάει να είστε ειλικρινείς, να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε και να μην προχωρήσετε σε μεγάλες δηλώσεις όταν δε γνωρίζετε τα γεγονότα. Δε θα σας λείπει το πάθος, ούτε ο ρομαντισμός και όσοι είστε ελεύθεροι, το καλοκαίρι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Μαΐου περάστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή με την οικογένεια, σχεδιάστε συγκεντρώσεις ή εκδρομές, προσφέρετε περισσότερη υποστήριξη και κάντε βελτιώσεις στο σπίτι ώστε να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς και σταθεροί. 

Εάν θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά φροντίστε να μην αλωνίζει η φαντασία σας και να μην το παρακάνετε με τις ιδέες σας. Εστιάστε στην πραγματικότητα για να ανοίξουν περισσότερες πόρτες. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, με μικρές προοπτικές αύξησης. Οπότε όταν θελήσετε να προβείτε σε αγορές, φροντίστε να μπορείτε να τις καλύψετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, μπορείτε να είστε ρομαντικοί, στοργικοί και παιχνιδιάρικοι στην αγάπη. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα σας κάνει να θέλετε να ενωθείτε περισσότερο με αυτούς που αγαπάτε, αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιον που ενεργεί λίγο δραματικά και θέλει προσοχή ή να είστε αυτός που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Από τα μέσα Αυγούστου έως το Σεπτέμβριο, ο Άρης θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στους ανθρώπους στη ζωή σας. Να είστε ανοιχτοί σε δεσμεύσεις και συμβιβασμούς για να διατηρήσετε ειρηνικό κλίμα. Εάν αισθάνεσαι καλύτερα όταν δε δουλεύετε μόνοι σας, να είστε ανοιχτοί σε συνεργασίες. Από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου μοιραστείτε περισσότερα με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, εργαστείτε για τη βελτίωση των συναισθηματικών και φυσικών δεσμών στις σχέσεις και δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Επικεντρωθείτε στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και εργαστείτε δυναμικά και έξυπνα για να πετύχετε τους στόχους σας. Ανακαλύψτε ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Όσοι εργαστήκατε σκληρά την τελευταία πενταετία, θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Το Φεβρουάριο πιθανόν να υποστείτε οικονομικές αστάθειες και αλλαγές, αλλά θα βρεθούν και ευκαιρίες της τελευταία3 στιγμής. Ότι θέλετε να προωθήσετε κάντε το, το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε έργα, να κλείσετε συμφωνίες ή ακόμα και να εστιάσετε στην αποχώρηση σας από μία εργασία στην οποία δεν έχετε επενδύσει με πάθος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα εστιάσετε σε αυτά που αρέσουν στον εαυτό σας. Μέχρι τα μέσα του Αυγούστου προωθήστε ότι θεωρείτε πιο παραγωγικό και συνεχίστε με ότι έχετε στη διάθεσή σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019:  Η ψυχολογία σας δε θα είναι στα καλύτερά της και δε θα βρίσκετε τίποτα ενδιαφέρον.
Φεβρουάριος 2019: Θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσετε ή να αναζητήσετε μια νέα δουλειά.
Μάρτιος 2019: Θα λειτουργήσει υπέρ σας σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και να θέλετε να κινηθείτε.
Απρίλιος 2019: Θα γεμίσετε με ενθουσιασμό, όρεξη και δράση για να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή.
Μάιος 2019:  Αξιοποιήστε στο έπακρο τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, καθώς θα είστε ευλογημένοι με καλή τύχη και ευτυχία. 
Ιούνιος 2019: Όλα θα κινούνται πολύ αργά και μόνο η σκληρή δουλειά και η αυτοπειθαρχία θα σας κρατήσουν.
Ιούλιος 2019: Είναι η εποχή που πρέπει να κοιτάξετε μέσα σας και να βρείτε έναν λόγο για να κάνετε πράγματα στη ζωή.
Αύγουστος 2019: Θα καταλάβετε καλύτερα τις σχέσεις σας, αλλά μην μπείτε σε κάτι για το οποίο δεν είστε έτοιμοι.
Σεπτέμβριος 2019: Οι σχέσεις στο σπίτι και την εργασία ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας.
Οκτώβριος 2019: Συναισθηματικά θα νιώθετε μπλοκαρισμένοι, για αυτό μην αφήσετε μικρά ζητήματα να σας καταστρέψουν τη ζωή.
Νοέμβριος 2019: Αρκετά δύσκολος θα σας φανεί και αυτός ο μήνας, καθώς ίσως να μην μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.
Δεκέμβριος 2019: Είναι μήνας σκληρής δουλειάς και θυσίας. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε το επόμενο έτος θα είναι φανταστικό.


Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com