Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΖΥΓΟΣ 2019


Νέα χρονιά ξεκινάει και ζητάει από εσάς να βασιστείτε στις φυσικές σας δεξιότητες για να πετύχετε. Οι κοινωνικές επαφές θα φέρουν νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους στο δρόμο σας, οι οποίοι θα σας προσφέρουν καινούριες ευκαιρίες. 


Η αγάπη θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι. της ζωής σας Θα νιώθετε έντονα συναισθήματα και πιο έτοιμοι να φτιάξετε οικογένεια. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα έχουν σημαντικό ρόλο και το 2019 είναι η χρονιά που θα πρέπει να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους.

Βρείτε συνεργάτες που η προσωπικότητα τους να ταιριάζει με τη δική σας για να πετύχετε πιο εύκολα στόχους και σχέδια. Οι ομαδικές εργασίες θα είναι σημαντικές για τη δουλειά σας, ενώ θα έχετε περισσότερο χώρο για να είστε δημιουργικοί. Οργανώστε τον προϋπολογισμό σας και παρακολουθήστε τα οικονομικά σας καθώς θα προχωρούν οι μήνες. Αποφύγετε σπατάλες και μην ξοδέψετε χρήματα που έχετε αποθηκεύσει.

Τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα δεχτείτε αρκετές προκλήσεις, αλλά θα είστε σε θέση να τις αντιμετωπίσετε με ευκολία. Διατηρήστε τις ισορροπίες σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Η νέα χρονιά δε θα είναι τόσο δύσκολη για εσάς, οπότε φροντίστε να την απολαύσετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Όποιες αλλαγές θέλετε να κάνετε στις σχέσεις σας, κάντε τις στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ξεχωρίστε ποιους θέλετε να υπάρχουν στη ζωή σας και προσελκύστε νέα άτομα με την προσωπικότητά σας. Από το Φεβρουάριο μέχρι το Μάρτιο θα γνωρίσετε ανθρώπους διαφορετικούς που θα θέλετε να συνδεθείτε μαζί τους. Φέτος αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεστε πράγματα με τους γύρω σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και κατά συνέπεια και το τι θέλετε ή περιμένετε από αυτούς. Όσοι είστε δεσμευμένοι κατασταλάξτε στις αποφάσεις σας και μην τρελαίνεται τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανάλογα με τις διαθέσεις σας. Οι αδέσμευτοι οριστικοποιήστε τι ζητάτε από μια σχέση πριν κάνετε το επόμενο βήμα για να μη χάσετε άλλο χρόνο σε άδοξες σχέσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ 
Εστιάστε στην εργασία σας και στις ευκαιρίες που θα προκύψουν, καθώς θα σας συμπληρώνουν και θα σας γεμίζουν πνευματικά. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το Μάρτιο, θα προκαλέσει έλλειψη εστίασης, πειθαρχίας και παραγωγικότητας. Δύσκολα θα ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα και θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να συνηθίσετε τα νέα δεδομένα. Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, θα ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να εστιάζετε καλύτερα στους στόχους σας και να έχετε πρόοδο. Προβείτε σε σημαντικές επαφές με τους σωστούς ανθρώπους και φροντίστε να δημιουργείτε καλές εντυπώσεις. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα φέρει αναγνώριση, επαίνους και νέες ευκαιρίες. Ασχοληθείτε με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας ή στόχους που έχετε θέσει παλιότερα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα έχετε την τάση να αποταμιεύετε, ώστε να είστε καλυμμένοι σε απρόσμενες δαπάνες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και θα αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιτύχετε τους στόχους τους.
Φεβρουάριος 2019:  Οι προσωπικές και ερωτικές σας θα βρίσκονται στην καλύτερή τους περίοδο.
Μάρτιος 2019: Θα είστε αρκετά μπερδεμένοι, καθώς δε θα είστε σίγουροι για την κατεύθυνση που θέλετε να προχωρήσετε.
Απρίλιος 2019: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται τη λήψη κινδύνων.
Μάιος 2019: Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, αλλά θα είναι σαφές στο μυαλό σας τι θέλετε από το μέλλον σας.
Ιούνιος 2019: Είναι ο μήνας που θα σας αποζημιώσει για τους κόπους σας, οπότε μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.
Ιούλιος 2019: Θα νιώσετε πιεσμένοι και θα αποζητάτε τρόπους διαφυγής για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.
Αύγουστος 2019: Πολλές αλλαγές θα σας φέρει αυτός ο μήνας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα.
Σεπτέμβριος 2019: Όταν σας φαίνεται δύσκολο να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, ηρεμήστε και τα πράγματα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.
Οκτώβριος 2019: Να είστε ευχαριστημένοι με ότι έχετε κερδίσει, αξιοποιώντας ότι αποκτήσατε.
Νοέμβριος 2019: Είναι εξαιρετικός μήνας για να αλλάξετε τρόπο ζωής και να κόψετε καταχρήσεις.
Δεκέμβριος 2019: ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα τυχερός, σε ότι αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σας.

Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com