Social Icons

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, θα καταφέρετε να τον κουράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι μοιραστείτε το. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ: Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει, για να βρείτε λύσεις. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι ευαίσθητος. 

ΖΥΓΟΣ: Όταν κάτι σας εκνευρίζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα που οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στο χώρο εργασίας σας, δε σας βοηθάει.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μη το μετανιώσετε.