Social Icons

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τους διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιλέξτε με προσοχή αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν και παράλληλα φροντίστε να τα ερευνήσετε για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται προσοχή σε εκκρεμότητες που αφορούν συναλλαγές σας και άμεση ρύθμιση οικονομικών σας θεμάτων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με την καλυτέρευση και αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε όλα υπάρχει ένα νόημα, οπότε δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί ακόμα και τα πιο μικρά, είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και τα κακόβουλα σχόλια να σας αφήνουν αδιάφορους. Βγάλτε την τρυφερότητά σας και κάντε την καθημερινότητά σας πιο γλυκιά και πιο συναρπαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα  για να νιώσετε ασφάλεια. Πρέπει να δείξετε καλή θέληση αφού τα λόγια  δε θα συμβαδίζουν με τις πράξεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υπερευαισθησία που αντιμετωπίζετε τα πάντα, θα σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας, αλλά και σε αυτά που πιστεύετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε και δε σας βγάζουν εκεί που ονειρεύεστε, δώστε τέλος πριν κάνετε κακό σε εσάς και στο σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΣ: Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καυγάδες και διαφωνίες.