Social Icons

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Όταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης. Ασχοληθείτε με ότι ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε πως η ζωή είναι ωραία.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να αναμετράστε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσει περισσότερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αγνοείτε όσα σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας αγαπούν. Διατηρείστε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε το σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν το χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε όσες προσπάθειες και να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή το άγχος και ο εκνευρισμός οδηγούν σε λάθος τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αναζητήστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες και μη ρίχνετε ευθύνες μόνο στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο επιβλητικοί με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, γιατί η κούραση σας είναι περισσότερο πνευματική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιο φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλά αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.

ΙΧΘΥΣ: Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξει πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον.