Social Icons

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος...



Στις 2 ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.

Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές. Ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στις 7 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας.

Στις 8 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, είναι ιδιαίτερα τυχερή όψη για κέρδη και συνεργασίες, αλλά και για να προσελκύσετε κάποιο πρόσωπο.

Στις 10 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, είναι δύσκολη και ακατάλληλη όψη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Στις 11 πραγματοποιείται Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στο Λέοντα. Όλη σας η προσοχή στρέφεται σε προσωπικά ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ο φόβος για το μέλλον θα είναι διάχυτος, με αποτέλεσμα να μην προχωράτε σε αλλαγές που ίσως κρίνονται αναγκαίες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου. Ο Ερμής ανάδρομος στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.

Στις 13 ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω, φέρνοντας δυναμισμό, ενέργεια και αυξημένη γοητεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο συγκρατημένοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλείτε ζήλιες και εντάσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Στις 18 ο Ερμής ανάδρομος στο Λέοντα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν τυχόν υπάρξουν διαφορές εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, απλά αφήστε το να περάσει.

Στις 19 ο Ερμής σε ορθή πορεία στο Λέοντα, και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Ο Δίας στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τον ρομαντισμό και καλυτερεύει τις προσωπικές σας σχέσεις. Δείξτε την καλή πλευρά του χαρακτήρα σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας.

Στις 25 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

Στις 26 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Ιχθείς, ενισχύοντας τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και ωθώντας σας να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.

Στις 27 ο Άρης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και θα κινητοποιηθείτε ώστε να συγκεντρωθείτε στην υλοποίηση των στόχων μας. Αυξάνεται η διαίσθηση και η ενέργεια, αλλά με υπευθυνότητα και επιμέλεια θα χειριστείτε κάθε πρόβλημα με σωστό τρόπο. Οικονομικά θα πρέπει να είστε εγκρατείς, ώστε να μην εξανεμίζετε ότι αποκομίζετε.

Στις 28 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο στο Δία στο Σκορπιό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.