Social Icons

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν για το ζώδιό σας, θα κάνουν τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα με τους συνεργάτες σας, όσο και στο συναισθηματικό, με το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε σχέση δε σας ωφελεί και αποφασίστε να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο, που θα είναι και η μοναδική λύση για να μπορέσετε να ανανεωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί, ώστε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να έχετε σημαντική εξέλιξη. Ανέλπιστη τύχη και μεγάλη εύνοια να περιμένετε στον ερωτικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Βάλτε χι στη μοναξιά που δε σας ταιριάζει, μια που δε θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δε θα τα ξανανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τα για την καλυτέρευσή σας. Η βελτίωση στα αισθηματικά θα σας προσφέρει ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε το ένστικτο της έλξης και τις επιθυμίας, για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, αλλά όχι ευάλωτους ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με ανέλπιστη τύχη, εύνοια και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε επανεξετάστε σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και αποφασίστε να τα υλοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις και θα ωθηθείτε σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος.

ΙΧΘΥΣ: Νιώστε πιο σίγουροι για τι κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε μαζί με το χαμόγελο και την ευθύτητα απέναντι στις συναλλαγές σας.