Social Icons

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δε θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.

ΛΕΩΝ: Βρείτε το χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πως θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ακούστε τον οργανισμό σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείται από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν.

ΖΥΓΟΣ: Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά συγγενικό σας πρόσωπο. Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αδιαφορήσετε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις υποθέσεις σας, για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδα. Για να νιώσετε καλύτερα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση πρακτικών θεμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσακωθείτε. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με απαρχαιωμένα μυαλά. Εξετάστε τις λεπτομέρειες πριν προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.