Social Icons

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε εάν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευθείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεπεράσετε ταλαιπωρίες που δε σας αφήνουν να χαρείτε. Αποφύγετε δρόμους που θα προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοση στον επαγγελματικό σας τομέα. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Λειτουργήστε με βάση τη λογική και την αποδοχή κάποιων γεγονότων, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψτε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν όση προσπάθεια και να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα, αλλά και για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε την αντιμετώπιση που είχατε σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σας, καλλιεργήστε την υπομονή και την ευελιξία σας, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε λάθη που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.

ΙΧΘΥΣ: Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με το σύντροφό σας και διχάζετε με τις φιλικές που έχετε, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντας σας να κάνετε ακόμα και ανόητες  συγκρίσεις μεταξύ τους.