Social Icons

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά σας γιατί ζηλεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων της σχέση σας και μην αναγκάζετε το σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε το θυμό μέσα σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν προσπαθείτε να δείξετε πως εσείς έχετε το δίκιο στη σχέση σας, να προσέξετε περισσότερο τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν καθησυχάσετε τις εσωτερικές σας εντάσεις, δε θα μπορέσετε να δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προδώσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Ακούτε λίγο και τη διαίσθησή σας σε κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα. Εάν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά σας φιλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε καινούριους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις. Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ: Αναζητήστε χρόνο να απομονωθείτε για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Κάντε εξονυχιστική εξέταση σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.