Social Icons

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Κυριακή 24 έως 30/6/18


ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν το στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάζονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Στις 30 με τον Ερμή στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα, θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στο δρόμο σας και για να ανακάμψετε οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλη άνοδο στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι το δώρο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς που θα είναι για το δικό σας συμφέρον. Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμισμό, για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση και να δώσετε και πάλι την πρώτη θέση στο ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Ενισχύεται η τάση σας για καινούριες γνωριμίες και θα την πολλαπλασιάζει. Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία.

ΛΕΩΝ: Στις 29 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως, μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους. Η μέρα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορά τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά ευκαιρίες καινούριων γνωριμιών.

ΖΥΓΟΣ: Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος και το στρες του επαγγελματικού φόρτου, τείνουν να σας κουράσουν, όμως, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχήσετε. Η διπλωματία σας συνεργάζεται με την καλή σας τύχη, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας. Βάλτε λογική στο συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική. Η μέρα θα σας προσφέρει ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές και ανακατατάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 25 με την Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στο ζώδιό σας Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δείτε αν υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσω, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας. Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πως θα μπορούσατε να μην είστε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η ισχυρή σας θέληση, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας, που θα μπορέσουν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας. Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να «ξεπετάξετε» τις εργασίες σας που θα είναι πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε παραγωγικοί, γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για την ποιότητά τους και κατ’ επέκταση στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 28 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, ψάξτε όποιο ζήτημα σας απασχολεί και η έμπνευση της στιγμής θα σας βοηθήσει πολύ και θα σταθεί χορηγός στις προσπάθειες σας. Αφού δε θα μείνετε ανικανοποίητοι στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας από κάτι που θα ακούσετε και δε θα σας αρέσει να σας βγάλει εκτός εαυτού. Θα είναι άδικο για εσάς να πέσετε σε παγίδες ή διλήμματα που δεν ευσταθούν, μόνο και μόνο επειδή δε θα σκέφτεστε καθαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 26 με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο. Θα ευνοηθούν συναισθηματικά παιχνίδια και φλερτ και δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να χτυπήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου και να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Έτσι κι αλλιώς δε θα μείνετε για πολύ μόνοι σας, αλλά και να μην ήταν έτσι, σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με άτομα που έχουν δείξει και στο παρελθόν τους ότι δεν άξια εμπιστοσύνης.

ΙΧΘΥΣ: Βγείτε έξω και κάντε καινούριες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ακόμα πιο άνετοι δίπλα στο σύντροφό σας, έχοντας την αμέριστη και ολοκληρωτική συμπαράστασή του. Εάν η σχέση σας έχει σωστό υπόβαθρο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε και σε γάμο, αν όμως η σχέση σας είναι σαθρή, δώστε τώρα ένα τέλος, για να ανοίξετε το δρόμο σας για την απόλυτη ευτυχία που σας έρχεται.