Social Icons

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί, θα μπορέσουν να σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε συναισθηματικά, γιατί θα σας κουράσει να μην είστε ο εαυτός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να τα επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική σας διάθεση δε θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δε σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι. Τα συναισθήματά σας θα αυξηθούν σημαντικά και θα επιτρέψουν να εξασφαλίσετε μια άνετη συμβίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας δημιουργούν άγχος και δε σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή.

ΛΕΩΝ: Μόνο η σταθερότητά σας, θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα σας προσφέρουν όσοι σας περιστοιχίζουν. Από το σύντροφό σας μέχρι τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια εμπόδια είναι λογικό να σας εμφανιστούν αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις θέσεις σας, αλλά η ανάλυση αυτών που θα σας προκύψουν, θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούριες επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε μια τέλεια προσωπική σχέση και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προστριβές με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο με τους συνεργάτες σας, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε, εάν θέλετε τις ιδέες και τους στόχους σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε κατανοητοί και ξεκάθαροι στο τι θέλετε σε αυτούς που απευθύνεστε και ειδικά όταν ζητάτε από εκείνους.

ΙΧΘΥΣ: Μην παρασυρθείτε σε καταχρήσεις διατροφικές, κακές συνήθειες και εξαντλητικά ωράρια εργασίας, γιατί ο οργανισμός σας χρειάζεται στιγμές ξεκούρασης και πάνω απ’ όλα το δικαιούται.