Social Icons

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης γιατί αυτός που χρησιμοποιείται δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή η κούρασή σας είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας πως είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας καλούν οι περιστάσεις και έχουν πρακτικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αγωνιστείτε με το δικό σας τρόπο, για να αμυνθείτε την ώρα που θα χρειαστεί.

ΛΕΩΝ: Θέματα που είχαν μείνει σε αδράνεια έρχονται στην επιφάνεια και θα αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες, που θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούριες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να σκεφτείτε καλά, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για να πράξετε ανοίγματα ή ρίσκα. Εάν σας κυριεύσει η παρορμητικότητα και η βιασύνη, θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ρυθμοί που θα γίνονται όλα στην καθημερινή σας ζωή θα είναι πολύ γρήγοροι και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε άλλο, γιατί θα κινδυνεύσετε όχι μόνο να μείνετε στάσιμοι, αλλά και να εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν βλέψεις στο μέλλον και δεν είναι πρόσκαιρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.