Social Icons

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέση σας, μια που η αναστάτωση που υπάρχει δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση σκεφτείτε ότι ίσως γίνεται για καλό. Περάστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα αλλά δε σημαίνει πως πρέπει να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη την στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί.

ΛΕΩΝ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναποφασιστικότητα που έχετε, θα βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας. Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες.

ΖΥΓΟΣ: Για να φτάσετε στην επιτυχία, μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο και αν υπάρχει ανταγωνισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε στιγμές ψυχολογίας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας ή αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σας μειώνοντας την επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε ανεκτικοί σε ότι αφορά συμπεριφορές άλλων που δε σας αρέσουν. Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε. Καινούριες εργασίες που θα εμφανιστούν, ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανανεώστε το στυλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε, για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα.

ΙΧΘΥΣ: Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα των φίλων σας και βοηθήστε τους αν μπορείτε. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν αλλαγές στην καριέρα σας.