Social Icons

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε όσο μπορείτε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Παλέψτε στις αναποδιές που σας έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε να τακτοποιείτε ότι σας δημιουργεί άγχος, χωρίς άλλες αναβολές. Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει με λογικές διαδικασίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με υπομονή και επιμονή, θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να σας απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ: Μόνο με την κοινή λογική, θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακολουθήστε καινούριους δρόμους και κατευθύνσεις και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις. Λειτουργείστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα άτομα της οικογένειας σας θα γίνουν η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφό σας. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνετε ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε το χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα, γιατί δε θα κερδίσετε τίποτα. Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που σας παραμονεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν. Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων.

ΙΧΘΥΣ: Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης, θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα κάνετε την επανάστασή σας.