Social Icons

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους. Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούριες στρατηγικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Μην αφήσετε την εσωστρέφεια να σας κυριεύει στα δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα. Διευρύνετε τα όριά σας για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει. Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα. Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν καταλάβετε ότι η επιτυχία σας βασίζετε καθαρά στις δικές σας προσπάθειες και ικανότητες και ότι κανείς δε σας τη χάρισε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα υπάρχουν κάθε φορά, ώστε να ξέρετε τι θεμέλια πρέπει να βάλετε τη δεδομένη στιγμή για να κάνετε πιο ασφαλές το μέλλον σας σε όλα τα επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν υπήρξε κάποια ένταση στον οικογενειακό χώρο από προβλήματα που διαρκούσαν καιρό, τα πράγματα αλλάζουν και οι άσχημες στιγμές γίνονται παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες και άτομα κύρους παίρνουν μια πιο θετική τροπή που θα εξελιχθεί από τη στάση που θα κρατήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δείτε ότι υπάρχει κάποιες στιγμές έντονη παρασκηνιακή δράση, δεν υπάρχει λόγος ούτε να προσπαθήσετε να την αποτρέψετε, ούτε να αναμειχθείτε.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να παραμείνετε μακριά και αποφύγετε να πείτε λόγια που αργότερα δε θα μπορείτε να πάρετε πίσω ή να αρνηθείτε ότι τα είπατε.