Social Icons

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις μια που θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας και συγκεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τους στόχους σας μια που είστε ικανοί, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούρια αρχή, που θα βελτιώσει την ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε να δείτε τη ζωή, όπως πραγματικά είναι χωρίς να ζείτε με ουτοπίες και μην απομονώνεστε αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρακτικότητα μηδέν και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο, διακρίνει τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούριους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία, για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσει στη μοναξιά που σας φοβίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, διαφορετικά γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ότι υπολογίζατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δε θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δε θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας που μπορεί να ενεργοποιήσουν ξεχασμένες σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας πριν βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές σας απώλειες, είναι μεγαλύτερες απ’ ότι είχατε υπολογίσει και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε στιγμές άρνησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας που και εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας μια που οι επαγγελματικές επιτυχίες δε σας λείπουν και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους.

ΙΧΘΥΣ: Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό, ανακαλύψτε τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες, για να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.