Social Icons

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Νοέμβριος...


Στις 1 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας.

Στις 3 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

Στις 5 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, δίνει σύνεση και λογική, αλλά λόγω του ανάδρομου Ουρανού θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους.

Στις 7 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια.

Στις 9 που ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, γίνεστε περισσότερο οραματιστές, επινοητικοί και θα αναζητάτε την αρμονία σε κάθε είδους συναλλαγή σας. Θα θέλετε να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα, ακόμα και αν πρέπει να προχωρήσετε σε ασυνήθιστες λύσεις.


Στις 9 ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε.

Στις 12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, κάνοντάς σας εγκρατείς σε οικονομικό επίπεδο ενώ συναισθηματικά θα είστε πιο υπεύθυνοι και θα αποζητάτε την αποκατάσταση. Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα και περάστε μαζί τους όμορφες στιγμές.

Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις, ενώ δε θα σας λείπει ο ενθουσιασμός. Ασχοληθείτε εντατικά με τους στόχους σας και αναπτύξτε τις ιδέες σας σε συνεργάτες και άτομα κύρους.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 14/11 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού. Προκαλεί αναταραχές στις σχέσεις και εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Στις 15 ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει.

Στις 18 με τον Ερμή στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

Στις 19 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος.

Στις 20 ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, μειώνει ουτοπίες και ψευδαισθήσεις, αφήνοντάς να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τι συμβαίνει γύρω σας.

Στις 22 ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Δία στο Ζυγό, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα.
 
Στις 24 με το Δία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η ανασφάλεια, το άγχος και η κούραση θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μην πάρετε αποφάσεις που δεν έχετε μελετήσει όλες τις παραμέτρους, καθώς θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία σας.

Στις 25 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 26 ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 29 στον Τοξότη, με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και μην τα αφήσετε όλα στην τύχη. Δείξτε εμπιστοσύνη εκεί που αξίζει. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό και κρίνεται σκόπιμο να μην προβείτε σε νέες συνεργασίες καθώς δε θα έχουν διάρκεια παρά μόνο χάσιμο χρόνου. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να ξεσπάσετε σε άτομα που δε φταίνε.

Στις 30 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.