Social Icons

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην το βάζετε κάτω αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιο συνεργάτη σας, αποδειχθούν άκαρπες. Εάν οι άλλοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλά μην τους το επιτρέπετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους, να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Εδραιώστε τα θέματά σας, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές.

ΛΕΩΝ: Ασχολούμενοι με το χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και περάστε μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς, είναι ανούσιο.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας, τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Όσες αξίες δε σας αντιπροσωπεύουν, βγάλτε τις από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων, που επιδιώκουν να τα μάθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δε γνωρίζετε. Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις.


ΙΧΘΥΣ: Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.