Social Icons

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι τόσο εύκολη η συνέχιση της προσπάθειάς σας για αποκατάσταση της σταθερότητας, αφού οι αλλαγές στον οικογενειακό χώρο θα συνεχίζονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις., όμως, προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο οικονομικός σας τομέας περνάει κρίση, είναι γιατί αδυνατείτε να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας και να αντιδράσετε όταν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένες επιπτώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις αφού δε βάζετε όρια.

ΛΕΩΝ: Μυστικές ή παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ορισμένων επαγγελματικών σας σχεδίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε κάποια άτομα τού περιβάλλοντός σας. Προωθείστε μόνο επαγγελματικά σχέδια που θα βασίζονται σε ξεκάθαρο προγραμματισμό.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να εμπλέξετε φιλικά άτομα σε ερωτικές υποθέσεις. Τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε σε ουσιαστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να ισορροπείστε τον χρόνο σας, μεταξύ των κινήσεων που θα κάνετε σε θέματα καριέρας και στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την οικονομική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά θέματα. Τα οικονομικά θα δείξουν σύντομα γρήγορη βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά θα απαιτήσει το ενδιαφέρον σας, και η αναμενόμενη πρόοδος θα φέρει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε να κάνετε οικονομία στον διαθέσιμο χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαμόρφωση σωστών σχέσεων και συμφωνιών που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα προκαθορίσουν τις επαγγελματικές σας εξελίξεις στην συνέχεια.

ΙΧΘΥΣ:
Πιστέψτε και αξιοποιείστε τα ταλέντα σας. Οι δημιουργικές σας εμπνεύσεις θα είναι καθοριστικός παράγοντας για σημαντικές επιτυχίες στην συνέχεια. Ερωτευτείτε ανεπιφύλακτα.