Social Icons

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Θυμηθείτε να μην το παρακάνετε, γιατί έχουν και οι άλλοι ανάγκη από ζεστασιά και φροντίδα. Οι άνθρωποι που θα σας περιβάλλουν, θα σας δείχνουν την αγάπη τους με όμορφο και γλυκό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης που θα σας πιάνει κάποιες στιγμές, να σας κάνει να φανείτε στα μάτια των άλλων εγωκεντρικοί ή αδύναμοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετοί από εσάς ίσως μπείτε στο δίλημμα να αλλάξετε ουσιαστικά επαγγελματικό αντικείμενο. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, γι’ αυτό να προσέχετε που μιλάτε για τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιαστείτε να το πράξετε. Κρατήστε το σαν ιδέα μέσα στο μυαλό σας και επεξεργαστείτε το αργότερα. Η βελτίωση
των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Να είστε προετοιμασμένοι για συμφωνίες και να εξετάσετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ταίρι σας δε φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας. Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ότι χτίζατε τόσο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν μάθετε να ακούτε η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο. Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει. Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας, είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Προστατεύστε τα οικονομικά σας από κακές συγκυρίες και δύσκολες περιστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά.


ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις και καυγάδες στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο.