Social Icons

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η μετάβαση στην αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνει ομαλά. Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα και να βάλετε τις βάσεις σε αυτά που θα σας προσφέρουν ένα καινούριο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδέχεται να δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ενώ το άγχος για τα οικογενειακά σας θέματα θα είναι αυξημένο. Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνεται περισσότερο η διαίσθησή σας και τη βοηθάει να είναι πιο αποκαλυπτική για τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με σωστή συμπεριφορά και ορθή έκφραση συναισθημάτων τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύπτοντας ότι είναι διαφορετικές από τις δικές σας, θα προφυλαχθείτε από απογοητεύσεις. Διατηρήστε την καλή σας εμφάνιση και τη γοητεία σας, ώστε η ψυχολογία σας να μείνει ανεπηρέαστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υποστήριξη που θα έχετε από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους θα είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού αυτό το διάστημα φαίνεται πως δε θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Στη σχέση με το σύντροφό σας αρχίστε να είστε πιο προσγειωμένοι για να ξεπεράσετε τα προβλήματα, αλλά και για να τον γνωρίσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο κοινωνικός περίγυρος θα μεγαλώσει και η ανάγκη σας για ελευθερία και διασκέδαση, δε θα σας επιτρέψει να κλειστείτε στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες που τους έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις καταχρήσεις και όσοι βρίσκεστε ένα βήμα πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές, βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστική για να νιώσετε ακόμα πιο «φρέσκοι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να κάνετε σωστές σκέψεις και να μη χαθείτε σε όνειρα, ενώ παράλληλα αναζητήστε τον τρόπο που θα σας κάνει πιο ευτυχείς.

ΙΧΘΥΣ: Σαφώς πρέπει να αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και να βάλετε όρια σε αυτά που δίνετε ή σε αυτά που απαιτούν οι άλλοι από εσάς.