Social Icons

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην σκέφτεστε σε ότι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δε θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο με τη δουλειά. Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει. Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε ότι υπάρχει στη ζωή σας και σας προκαλεί πλήξη, απλώς προβείτε σε αλλαγές. Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ταράζουν την ηρεμία σας.

ΛΕΩΝ: Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις. Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειας σας με σπασμωδικές κινήσεις. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας. Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δε σας εκφράζουν ως άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε. Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα. Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε κατανόηση στις απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια θέματα. Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους.


ΙΧΘΥΣ: Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από την  ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά.