Social Icons

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Πανσέληνος στην Παρθένο -22/2/16

Η Σελήνη ανατέλλει όταν ο Ήλιος δύει… με τη Σελήνη απέναντι από τον Ήλιο και τη Γη στη μέση να βλέπουμε ολόκληρο το φωτιζόμενο ημισφαίριό της, έχουμε Πανσέληνο. 

Η Πανσέληνος προσφέρει πανίσχυρη ενέργεια που πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση για την πορεία της καθημερινότητάς μας, τόσο για την άνοδο της προσωπικής ενέργειας και του μαγνητισμού, αλλά και για να διεκπεραιώσουμε δουλειές που ήδη έχουμε ξεκινήσει.
Οι θεραπευτικές τελετουργίες, τα φυλαχτά και γενικά τα ενεργειακά κομμάτια παίρνουν ιδιαίτερη δύναμη στην Πανσέληνο. Είναι μια ιδιαίτερα χρονική στιγμή για να απολαύσουμε για να χαλαρώσουμε σε όλα τα επίπεδα.

Η Σελήνη στην Παρθένο, γενικότερα, δημιουργεί τάξη και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Επειδή το ζώδιο αυτό είναι εργατικό προσφέρει στην υγεία και στην εργασία εύνοια και καλοτυχία. Είναι καλή μέρα για να τακτοποιήσουμε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και συμφέρουσες αγορές για υποθέσεις που έχουν κολλήσει σε γραφειοκρατία και γενικότερα σε δουλειές που απαιτούν ανάλυση στη λεπτομέρεια. Η Σελήνη στην Παρθένο εντείνει τη διάθεση μας για δουλειά αλλά χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση. Είναι κατάλληλη στιγμή για να αρχίσουμε μια θεραπεία ή να αλλάξουμε διατροφή.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στις 22 Φεβρουαρίου 2016 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων με τη συμμετοχή του Άρη, του Ποσειδώνα και του Δία, βγάζει στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα, ενώ δε θα λείψουν και οι αναταραχές. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, αλλά είναι σκόπιμο να δείξουν ψυχραιμία και τα 12 ζώδια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο θα υπάρξουν προβλήματα και ταραχές καθώς ο Ποσειδώνας ευαισθητοποιείται και φέρνει συνωμοσίες παραπλάνηση πολιτικές αναταραχές, ενώ ο Άρης στο Σκορπιό δίνει βιαιότητα τάσεις προς πολεμοχαρείς καταστάσεις μέχρι εξαντλήσεως έως θανάτου.

Ας δούμε πιο αναλυτικά πως θα επηρεάσει τα ζώδια…

Κριός: Δείτε λίγο πιο σοβαρά τη ζωή σας και μη τα παίρνετε όλα τόσο ανάλαφρα. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και όχι να χάνετε χρόνο σε ανούσιες συζητήσεις που ρίχνουν το επίπεδό σας. Η εμπλοκή σε συζητήσεις με παρασκήνιο δε θα ωφελήσουν.

Ταύρος: Αρχίζει να μπαίνει τάξη σε ότι σας απασχολεί σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή Πανσέληνο για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας απασχολούν ακόμα και αν σχετίζονται με το παρελθόν.

Δίδυμοι: Ανήκετε στα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο με τη σημερινή Πανσέληνο, οπότε κρατήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες, μην αφήσετε το άγχος και τα νεύρα να σας αποσυντονίσουν και αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Θα πετύχετε πολλά μόνο με αυτοσυγκράτηση.

Καρκίνος: Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και μείνετε μακριά από άτομα που δε γνωρίζετε καλά και σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Περιοριστείτε στα τρέχοντα θέματά σας και προχωρήστε με γνώμονα τη λογική για να συλλέξετε πληροφορίες.

Λέων: Διατηρήστε ακμαία την ψυχολογία σας και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να σας τη ρίξουν. Περιορίστε συζητήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό χώρο όσο και στον προσωπικό. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε απαιτήσεις που θα έχουν άτομα του οικογενειακού χώρου.

Παρθένος: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα δεν είναι τόσο ευνοϊκή για εσάς, με αποτέλεσμα η μέρα να σας κουράζει και να βγάζει στην επιφάνεια όλες τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αποφύγετε να φερθείτε παιδιάστικα και να ανταπαντήσετε με πίκρα σε άτομα που δε θέλετε να πληγώσετε.


Ζυγός: Η σημερινή ημέρα κρύβει ευκαιρίες και αν κινηθείτε έξυπνα θα τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Περιορίστε αγορές που θα προβληματίσουν τον οικονομικό σας τομέα και θα βγείτε αλώβητοι από τη σημερινή Πανσέληνο.

Σκορπιός: Η μέρα θα είναι γεμάτη από συνεχόμενες αλλαγές σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα αλλάξετε πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σας προς το καλύτερο για να ξεφύγετε από τη στασιμότητα.

Τοξότης: Με την Πανσέληνο να σας επηρεάζει περισσότερο, κάντε έναν απολογισμό ώστε να βρείτε ποια είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο και σας κρατούν πίσω. Μικρά ρίσκα θα σας σώσουν από προβληματισμούς, ενώ η σύνεση στον οικονομικό τομέα κρίνεται απαραίτητη.

Αιγόκερως: Οι πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει έρχονται στο προσκήνιο, αυξάνοντας αισθητά το άγχος σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε σημαντικά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας, καθώς αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα δε θα είναι σωστά μελετημένες.

Υδροχόος: Κινηθείτε προσεκτικά σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, ώστε να αποφύγετε λάθη που θα σας ταλαιπωρήσουν αργότερα. Ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος που έχετε αφήσει στην άκρη και ωφεληθείτε των εξελίξεων.

Ιχθύς: Η σημερινή Πανσέληνος θα σας επηρεάσει αισθητά και επιβάλλεται να έχετε καλή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους για να μην παρεξηγηθείτε αδίκως. Δείτε άλλη μια φορά τα σχέδιά σας και προχωρήστε σε αλλαγές που δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα μπλοκάρουν.