Social Icons

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες έρχονται να σας αναστατώσουν αλλά θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από τις εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή. Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασκεδάστε όσο γίνεται και μην κάθεστε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας. Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση ώστε να γίνει αποκατάσταση του χάους που είχε προκληθεί. Μην κινηθείτε παρορμητικά, αλλά ούτε και φοβισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα, ούτε σας εξαναγκάζουν κάποιοι.

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική. Μπορεί να περάσατε μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά σίγουρα είστε πιο ξεκάθαροι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες, συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και διατηρήστε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν συζητάτε για τη σχέση σας μην κάνετε τόσο τους άνετους, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Πριν βάλετε περισσότερο πάθος, χρειάζεται να κατανοήσετε τους ρυθμούς του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέες ιδέες και σχέδια, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας.


ΙΧΘΥΣ: Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.