Social Icons

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κυριακή 14 έως 20/2/16

ΚΡΙΟΣ: Στις 14 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, θα έλθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειώσει το άγχος που έχετε για τα θέματα του εργασιακού σας χώρου. Όμως, ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει. Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αλλαγές που θα έχετε στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσει σε καλό δρόμο για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επωφεληθείτε τις μέρες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά, από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να έχετε χαμηλώσετε τους τόνους απέναντι στους άλλους. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δε θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε. Θα πρέπει να δουλέψετε με βάση τη λογική για να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και παράλληλα θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο όταν θα μπαίνετε στη φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε. Όμως, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα. Μην προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σας πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες. Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε το γιατρό του εαυτού σας. Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούριο τρόπο ζωής, είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

ΛΕΩΝ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ότι σας ευχαριστεί δε σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι για μια ακόμα φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες. Προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούριους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα χρήματα δε θα σας λείψουν, εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα. Εάν οι επιλογές είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη  θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν τα έχετε αξιολογήσει. Ίσως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Στις 17 που η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, η γοητεία που θα εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου. Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε. Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Έπειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις μην κάνετε ανοίγματα, γιατί θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Φερθείτε υπομονετικά και μη βιαστείτε να κουραστείτε γιατί έχετε και συνέχεια. Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σας σχέδια για να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Ίσως το μοναδικό σας πρόβλημα να είναι το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε αφού αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλετε θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί οι ανασφάλειες που σας κυριεύουν τον τελευταίο καιρό, να σας έχουν κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, όμως πρέπει να σταματήσετε άμεσα να υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον είναι μπροστά σας. Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα «θέλω» σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες. Ακόμα και οι ανατροπές θα είναι για καλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι έντονοι προβληματισμοί που είχατε πάνω στο συναισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να ξεδιαλύνονται και έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε απαρχαιωμένες ιδέες που σας αφαιρούσαν την πολυτέλεια να ζείτε και να απολαμβάνετε τις χαρές του έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργηθούν προβληματισμοί σε ότι αφορά τα σχέδια του εργασιακού χώρου και του συναισθηματικού σας τομέα. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια που οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 14 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, κάντε ότι χρειάζεται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν χρόνια όπως. Θα σας δοθεί ευκαιρία για νέες αγορές και πολλοί από εσάς θα αναθερμάνετε παλιές ερωτικές σχέσεις, που όμως, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ανακαλύψετε όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε για να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να μπορείτε να το απολαύσετε.


ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας. Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα, είναι οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι μέρες προσφέρονται για γνωριμίες. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις τα σενάρια που θα παιχτούν γύρω σας θα είναι αρκετά. Αντί να πείτε δεν αντέχω, κάντε αισιόδοξες σκέψεις και πείτε στον εαυτό σας μπορώ. Με αυτόν τον τρόπο δε θα θέσετε σε κίνδυνο ούτε την καριέρα, ούτε την αισθηματική σας ζωή.