Social Icons

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάρτιος...

ΜΑΡΤΙΟΣ

Στις 2 η Αφροδίτη στον Υδροχόο  σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν.

Στις 5 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς. Σας κάνει πιο διπλωμάτες και να ελίσσεστε πιο εύκολα στις καταστάσεις. Θα είστε πιο πρόθυμοι να ακολουθείτε το ένστικτό σας από το να συμβαδίζετε με την πραγματικότητα.

Στις 5 ο Ερμής στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό. Ακατάλληλη διέλευση για ξεκινήματα ή αγορές. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική καθώς οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις σε σχέδια φέρνουν νεύρα.

Στις 6 ο Άρης περνάει στον Τοξότη. Αυξάνει την αισιοδοξία, την ενεργητικότητα και σας κάνει πιο φιλικούς και ενθουσιώδεις.

Στις 6 ο Ήλιος στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες.

Στις 6 ο Ήλιος στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων και οι επαγγελματικές υποθέσεις έχουν άνοδο.

Στις 8 ο Ήλιος στους Ιχθύς σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στην Παρθένο. Υπέρμετρος αυθορμητισμός και ενθουσιασμός που οδηγούν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία στην Παρθένο η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας.

Στις 9 Ολική Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς και Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Με την άμεση συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Άρη και την έμμεση του Πλούτωνα και του Κρόνου. Δοκιμάζονται έντονα οι σχέσεις, η οργάνωση και η ψυχραιμία, φέρνει κίνδυνο σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και βραχυκυκλώνει τη ροή των πραγμάτων. Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου.

Στις 12 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς. Σας κάνει προστατευτικούς, ευαίσθητους, τρυφερούς, ρομαντικούς και φιλάνθρωπους.  

Στις 14 ο Ερμής στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Αρνητική διέλευση για καινούρια ξεκινήματα ή επαγγελματικές συμφωνίες. Δε φέρνει οφέλη, παρά μόνο κούραση και εξάντληση.

Στις 14 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη. Φέρνει ανασφάλειες, προστριβές και καταπίεση. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους γίνεται πιο απότομη και εχθρική.

Στις 15 ο Ερμής στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων.
 
Στις 15 ο Ερμής στους Ιχθύς σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στην Παρθένο. Αποφύγετε επαφές και συζητήσεις εργασιακού χώρου. Μη δώσετε υποσχέσεις γιατί θα εκτεθείτε. Ότι ξεκινήσετε με αυτή τη διέλευση δε θα έχει διάρκεια, οπότε μην το επιχειρήσετε τώρα.

Στις 16 ο Δίας ανάδρομος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ευνοείται το ρίσκο για την αύξηση των εισοδημάτων. Η δημιουργικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο θα ανταμειφθεί. Η ανάδρομη κίνηση του Δία στην Παρθένο απαιτεί οργάνωση και ορθή κρίση πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Στις 22 ο Ερμής περνάει στον Κριό. Γίνεστε πιο παρορμητικοί, ανυπόμονοι και ευχάριστοι. Θα χρησιμοποιείτε περισσότερο την εξυπνάδα, αλλά δε θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε ένα πράγμα μόνο.

Στις 23 Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στο Ζυγό και Πανσέληνος στο Ζυγό. Προκαλεί δυσκολίες σε προσωπικές σχέσεις, εντάσεις και εμπόδια στο να εκτελέσουμε αποφάσεις, ενώ παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια τα αποτελέσματα της προηγούμενης ηλιακής έκλειψης (9/3). Επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του 1ου δεκαημέρου.

Στις 23 ο Δίας ανάδρομος στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Δείξτε σύνεση σε οικονομικά θέματα και μην είστε ανυπόμονοι. Ο ανάδρομος Δίας δε θα βοηθήσει να διαχωρίσετε ευνοϊκές ευκαιρίες από σκάρτες.

Στις 24 ο Ερμής στον Κριό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Τοξότη. Δημιουργική διέλευση. Ευνοούνται ξεκινήματα, αγορές και διεκδικήσεις.

Στις 25 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο στην Παρθένο. Οδηγεί σε ακρότητες και υπερβολές. Μη γίνετε θύμα καταναλωτισμού γιατί θα χαλάσετε την οικονομική σας πορεία.

Στις 25 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη. Φέρνει εμπόδια και δυσκολίες και θα χρειαστεί να δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις πιο σοβαρά. Επειδή ξεκινάει την πορεία του κάνοντας ακριβή ταυ τετράγωνο με την αντίθεση της Αφροδίτης- Δία, σηματοδοτεί αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο. Αναθεωρήσεις σε απόψεις κρίνονται απαραίτητες ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Περισσότερο θα δυσκολευτούν τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς).

Στις 25 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη. Δύσκολη και ακατάλληλη όψη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Στις 26 ο Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Τοξότη. Καλή όψη για νέα ξεκινήματα και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων. Κάντε βήματα που θα σας πάνε πιο κοντά στην επιτυχία.

Στις 26 η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων, κέρδη και καλές συνεργασίες.

Στις 29 ο Ερμής στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη. Θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο.

Στις 30 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Επιδρά στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους κάνοντάς σας να φαίνεστε σκληροί, εγωιστές και χωρίς κατανόηση.