Social Icons

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας. Προσεγγίστε το ταίρι σας με αγάπη και μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε σε θέματα που δε συμφωνείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Πρέπει να είστε διπλωμάτες με ένα συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο της σκέψης σας θα συμβάλει στην ανανέωση της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας, για να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε. Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως. Δε σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά, ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εποικοδομητικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κακές εμπειρίες. Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία απ’ το να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα. Είναι νόμος πως οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις έχουν και τα μειονεκτήματά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σας την προσφέρουν. Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο. Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε.


ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά.