Social Icons

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις σωστές που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα στα μακρόπνοα σχέδιά σας. Ζητήσετε από άτομα που συνδέεστε με κάποιο τρόπο μαζί τους, να πράξουν όπως εσείς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε. Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιαστεί στο στενό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ: Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τι θα πείτε και που θα το πείτε, καθώς τα μεγάλα λόγια οδηγούν σε υποσχέσεις που δεν έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ή να φανείτε συνεπείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε μια τάξη στο χάος που έχει προκληθεί στη συναισθηματική σας ζωή. Η σχέση με το σύντροφό σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και ο ερωτισμός ανάμεσά σας θα είναι διάχυτος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε ότι καλύτερο μπορείτε, όμως, μην περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, που ή με ποιους, θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε αρκετά εύστροφοι ώστε να δίνετε λύσεις στον εαυτό σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το χτες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

ΙΧΘΥΣ: Εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή, σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.