Social Icons

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Κυριακή 28/2 έως 5/3/16

ΚΡΙΟΣ: Στις 29 που η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, η απομόνωση δε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Το καλύτερο στη δική σας περίπτωση θα είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με το δικό σας τρόπο. Τα διλήμματα που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν και θα είστε έτοιμοι να προβείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις, διατηρώντας τα όρια και αποφεύγοντας παρανοήσεις στα λεγόμενά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Από τη μία θα είστε ευάλωτοι και από την άλλη θα είστε ανοιχτοί για να δοκιμάσετε καινούριες εμπειρίες, προκειμένου να καλυφθείτε. Πολλά ζητήματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους θα πάψουν να είναι αόριστα και θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο οι λεπτομέρειες. Δείτε τα σημεία που εμφανίζει δυσκολίες η σχέση με το σύντροφό σας και εκεί θα βγει η τάση επιβολής του ενός για τον άλλο, ενώ παράλληλα και οι δυο σας θα θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα φιλοτιμηθούν όλοι και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα δημιουργήσετε σωστά στεγανά και σωστές συμφωνίες. Καλλιεργήστε ένα γόνιμο έδαφος βάζοντας μπροστά την ειλικρίνειά σας, ώστε να μην υπάρξουν κακίες ή πικρίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όπου υπάρχει ένταση, μοιράστε χαμόγελα και θα ανακαλύψετε πως σημειώνετε σημαντική πρόοδο στην καλυτέρευση των σχέσεων σας, είτε είναι επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι. Αποφύγετε το άγχος, τα νεύρα και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος που είναι ότι καλύτερο για να χαλαρώσετε. Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένει πολύ δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές.

ΛΕΩΝ: Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας, θα αλλάξουν το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες. Στις 2 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο. Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να στήσετε ένα νέο ύφος μέχρι τις αρχές της άνοιξης. Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δε θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν.

ΖΥΓΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπετε. Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες και συντροφιές θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, οπότε έχετε έναν ακόμα λόγο να νιώθετε χαρούμενοι. Μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας, οπότε αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός σας, γιατί έτσι θα καταλάβετε τη σημαντικότητα της υπάρχουσας σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 5 με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη, η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε τα σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας. Εκμεταλλευτείτε την αισθητική σας εικόνα που θα είναι καλή για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα, ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς το σύντροφό σας , όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας. Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι αρκετές για να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δε θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσετε, θα είναι η αιτία για να απελευθερωθούν τα συναισθήματά σας και για να βαδίσετε από εδώ και πέρα με ερωτική σύμπνοια. Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο που θα επικοινωνείτε μεταξύ σας κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο μεταξύ σας, αρχίζοντας να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

ΙΧΘΥΣ: Στις 5 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, για να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Για κάποιους λόγους θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.