Social Icons

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλετε τα κρυφά σας ταλέντα. Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες άψυχες ή έμψυχες. Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε, σας επιτρέπουν να ανταπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα καταφέρετε να νικήσετε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου. Προχωρήσετε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μια μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δε θα λείψουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε ως τώρα.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα. Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Ίσως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με το ρομαντισμό σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και κοινωνικό σας μέλλον. Η μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας.