Social Icons

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Έστω και με καθυστερήσεις θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα. Οι προοπτικές για να πετύχετε περισσότερα θα είναι αρκετές και διαφορετικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που είστε λάτρης των παλιών και καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο. Οι καλές ημέρες δε θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος. Αφήστε των έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες.

ΛΕΩΝ: Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ερωτισμός δε θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιο τομέα εσείς επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω. Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και για τον προσωπικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε καινούριους τρόπους για να προβάλετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας. Εξοπλιστείτε με μοντέρνα και αποδοτικά μέσα που θα σας διευκολύνουν στους στόχους σας.


ΙΧΘΥΣ: Απαιτείται μια γενική αναδιοργάνωση που θα επενδύετε ενέργεια, εργασία χρόνο και ίσως χρήματα. Προχωρήσετε δημιουργικά και ανακαλύψτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας.