Social Icons

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν ή ενοχλούν φιλικά σας  πρόσωπα. Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις η υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση. Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους. Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα. Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καυγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Αντιμετωπίστε τα «μαχαιρώματα» που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας γιατί δε χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.


ΙΧΘΥΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους που λειτουργείτε. Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας.