Social Icons

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί, θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στο μέλλον και μην μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου, κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς, να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΛΕΩΝ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δε θα σχολιαστούν αρνητικά. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε το νου και το σώμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε τη δύναμη να χειριστείτε την καρδιά σας παράλληλα με τη λογική, ώστε να κοιτάξετε το μέλλον σας παρέα με ένα σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει, θα σας στηρίζει και θα νοιάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή, θα βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Ξεπεράστε εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.