Social Icons

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε το διάλογο. Μην πάρετε άμεσα θέση σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον ερωτικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας, βάλτε τους όρια πριν σας τσακίσουν τα νεύρα. Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός.

ΛΕΩΝ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες που επικρατούν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας και δημιουργήσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι. Βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστεί για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας, να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.


ΙΧΘΥΣ: Σκεφθείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο επικοινωνίας σας. Όταν οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.