Social Icons

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δε σας ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Απαιτήστε ότι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου. Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας. Οι μικροεντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σας φαίνονται ανυπέρβλητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή.

ΖΥΓΟΣ: Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνεται τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις.


ΙΧΘΥΣ: Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα, θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.