Social Icons

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολύ περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα. Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς.

ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Έχει μεγάλη σημασία να κατά λάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια. Συνεχίστε να είστε γοητευτικοί και συμβιβαστικοί για να βρείτε μεγαλύτερη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις από την πραγματική τους πλευρά, για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς.


ΙΧΘΥΣ: Κάντε ταξίδια, για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική σας δύναμη και αντοχή. Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα.