Social Icons

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ενώ οι προσπάθειές σας είναι συνεχείς, οι φιλοδοξίες σας μεγάλες και οι στόχοι σας υψηλοί, υστερείτε στην οργάνωση και έτσι συχνά τα αποτελέσματα που έχετε δεν είναι αυτά που περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να ξέρετε αν έχουν αξία, αντοχή στο χρόνο και μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά σας να καλυτερεύουν γι’ αυτό εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις που έχετε και στηριζόμενοι στον εαυτό σας, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απελπιστείτε εάν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη. Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και τοποθετήστε τα χρήματά σας, σε επενδύσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και είστε απολύτως σίγουροι ότι σε κάποια σημεία  έχετε δίκιο, μη θεωρείτε πως εξαπολύοντας πικρά λόγια και κάνοντας σαν υστερικοί, θα πετύχετε να πείσετε το σύντροφό σας πως εσείς ξέρετε το δίκαιο και το σωστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και προσπαθήστε να μπείτε έστω και για λίγο στη θέση του για να επανέλθετε στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Η σχέση σας θα αρχίσει να καλυτερεύει αν σταματήσετε να ανακατεύεται τα επαγγελματικά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί στην εργασία σας να απαιτείται να κυριαρχεί η λογική, αλλά σε αισθηματικό επίπεδο τον πρώτο ρόλο πρέπει να τον έχει το συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν καινούριο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας και μη σας πιάνει πανικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενισχυμένη την αυτοέκφραση σας που θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους, μα μην ξεχνάτε την αυτοσυγκράτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες φορές χρειάζεται να διατηρείτε τις αναστολές σας και να μη βλέπετε τις σχέσεις σαν ένα παιχνίδι αντιπαλότητας και κυρίως να παραμένετε ανεπηρέαστοι στις αναταραχές που μπορεί να προκαλούν εξωτερικά γεγονότα.


ΙΧΘΥΣ: Κάντε επαφές με νέα πρόσωπα αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, γιατί μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη.