Social Icons

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δε θα λείψουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε ως τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα. Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Ίσως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με το ρομαντισμό σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.

ΛΕΩΝ: Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και κοινωνικό σας μέλλον. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ: Μη ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας. Η μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεχθείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας αν χρειαστεί από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δε συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση.


ΙΧΘΥΣ: Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Εάν στα άμεσα σχέδιά δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό.